Skralt shoppingutbud.

'

Idag slank jag för ovanlighetens skull in på Lindex när jag var med yngsta dottern på stan och gjorde tråk-ärenden. Jag är inget fan av att springa på stan, helst inte i kläaffärer, men idag blev det så. Linn såg en snygg tröja hon ville köpa, och jag tänkte: "Ja, varför inte, det är mycket sällan Linn ber att få köpa något". Den var grön och prickig, ja ni ser ju den här uppe. :-) Tyvärr var vi på fel avdelning, upp till stl 122-128. Linn har börjat ha stl 134. Vi checkade in den "större" avdelningen och hittade ingenting som föll Linn i smaken. :-( Jag insåg då att när man har börjat ha stl 134 (ca 8-9 år i vanliga fall) så ska man se ut som en tonåring som ska på disco. Linn blev besviken och jag förstår henne. Alla vill inte ha obekväma och opraktiska toppar/tröjor med blaffiga glitter och neontryck.

Kikade även in på "pojkavdelningen" och där hittade vi mycket fint. Dock var även dessa kläder för små i storlekarna, så det bidde inget shoppande idag. Hoppas på bättre lycka när vi är i Stockholm. Tips mottages tacksamt på klädaffärer med praktiska och sköna kläder för barn som inte vill se ut som att dom ska på tonårsdisco i nåt varmt land. 

Mina barn frågade förövrigt varför det finns en pojk- respektive flickavdelning, och inte en BARN avdelning istället, och jag blev stolt som en tupp. Tänk att mina barn reflekterar över sådana saker, att dem ser barn som barn och inte sorterar in dem i ett särskilt fack. Det gjorde mig glad. :-))
RSS 2.0