En liten rapport från Västervik och Lysingsbadet

Nu har vi varit här i 5 dagar. Vädret har vänt från skitväder med regn och rusk, till ett riktigt okej väder med solsken! Dock inte lika varmt som det var när vi var här sist. Men shortsväder helt klart. :-) Jag trivs verkligen bra här. Servicehusen är FRÄSCHA och nybyggda/nyrenoverade, och det är något som står högt upp på min priolista. Det ät till och med roligt att gå för att diska. Alltid nån trevlig prick att surra med. :-)

Campingen här är så mysig. Stor, men ändå står inte husvagnarna efter packade rader, utan det är väldigt kupperat med små "klippberg" här och där. Oj, nu flög en fågel in i förtältet och tittar när jag bloggar. :-)
Också är det ju dom där mysiga kobbarna ute i havet som man enkelt prommar ut till på gångbroar. Picknickvänligt! Inte badvänligt för de små barnen dock. Mest bad från klippor. Men det finns en liten sandstrand också förståss. Men mina tre ;-) (mannen inräknad) barn badar glatt från klipporna.

Minus med campingen. Hopptornet som vi haft så kul i (inte bokstavligt talat när det gäller mig, jag har mest haft kul på sidan om som ÅSKÅDARE) är stängt. När vi var här för två år sedan hoppad Johanna och Micke därifrån medan jag och Linn satt och tittade. Det var vårt kvällsnöje. Grillade mackor på klippan och hopptornet, det var som det roligaste om kvällarna.

Den här veckan har vi haft lite extra kul på vår semester, då min kusin plus familj kom på måndagen. Tyvärr åker dom vidare redan idag, då det inte fanns boende över helgen. Festivalen "Sverige dansar" ställer till det. Alla stugor var uthyrda. Men riktigt trevligt att dom kom. Kul med sällskap!

Nu ska jag ladda in lite bilder i datorn, ta en kopp kaffe och se när campingen vaknar. Solen lyser, men än sover de flesta. Lägger in nån bild om en stund. :-)
RSS 2.0